Start now

Maak een afspraak en ervaar RedPanda!

 

RedPanda heeft al vele awards gewonnen en wordt wereldwijd door vele organisaties ingezet. Met RedPanda ben je in staat om op maat leerpaden te ontwikkelen gebaseerd op personalized learning!

 

RedPanda levert doorlopende en gepersonaliseeerde leerervaringen. Door middel van ingebouwde intelligentie stelt RedPanda de organisatie in staat om continu nieuwe leerervaringen te bieden, formeel te combineren met informele leerervaringen en lerenden toe te staan om leeractiviteiten toe te voegen die hun eigen persoonlijke doelen ondersteunen.

 

Red Panda helpt uw ​​leerecosysteem toekomstbestendig te maken door nieuwe en bestaande leerinhoud en -hulpmiddelen bij elkaar te zoeken en deze relevant te houden naarmate uw organisatie evolueert. Met xAPI-gevoede rapportage kunnen beheerders in één oogopslag zien welke doelen worden voltooid en op welke gebieden men aandacht en interventie nodig heeft.

 

Klanten die RedPanda gebruiken staan versteld van de resultaten. Deelnemers delen enorm veel kennis en ervaringen en zijn betrokken. Lage kosten. Men krijgt erkenning vanuit de branche vanwege het succes.

Neem contact met ons op!!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 

YOUFactory © 2018